Selecteer een pagina

Boundless Business Retreat

by Tineke Blokzijl

Boundless Business Retreat

by Tineke Blokzijl

Het startpunt voor jouw unieke eigen-wijze pad

3 tot en met 7 oktober 2022 in Drenthe

“In alle rust…”

Stel je eens voor…

Je komt op maandagmiddag naar Drenthe gereden, je verlaat de snelweg en vervolgt je route over de binnendoorweggetjes (lang leve Google Maps!), de omgeving wordt groener, rustiger, leger en je merkt al dat je eigen energie ook tot rust komt, je zet een ander muziekje op en geniet van de zonnige rit (die zon heb ik namelijk volop besteld voor die week).

Het eindpunt komt in zicht en je slaat af de oprit op en ineens besef je, ik mag hier vijf dagen ZIJN.

Ik hoef alleen maar met mezelf en mijn eigen dingen bezig te zijn – geen huishouden, geen gezin, geen partner, niet koken – werken AAN mijn bedrijf in plaats van hollen in mijn bedrijf, eindelijk de tijd en de rust om alles eens goed onder de loep te nemen en te kijken hoe IK vanaf hier verder wil.

Want laten we eens heel eerlijk zijn…

Hoe tricky is het om in de drukte van alledag echt genoeg tijd vrij te maken om eens uitgebreid stil te staan bij waar je nou helemaal mee bezig bent? En of dat nog echt wel bij je past? Vaak hebben we het daar gewoon veel te druk voor.

Het is zo gemakkelijk om je te laten meeslepen in alle adviezen die op het internet worden gegeven. Want dat is toch vaak waar je naar op zoek bent, je bent op zoek naar hulp, naar iemand die je vertelt hoe je het moet doen, naar een stappenplan of een systeem dat je helpt, waar je je aan vast kunt houden.

En geloof me, ik heb ook allerlei one-size-fits-all systemen en stappenplannen uitgeprobeerd, op zoek naar dé manier die voor mij naar succesvol ondernemen zou leiden. En elke keer weer kwam ik zodra de energiegolf van de training die ik volgde was weggeëbd toch weer tot de conclusie dat het niet klopte, dat het niet vol te houden was, dat het niet paste bij wie ik was.

En call me crazy, maar als ondernemer kan ik geen rol spelen om er maar bij te kunnen horen, om serieus genomen te worden. Ik kan het alleen maar op mijn manier doen, heb ik ontdekt, en dat is een flinke zoektocht geweest. Een zoektocht waarin ik mezelf heel erg ook opnieuw heb moeten leren kennen, waarin heel wat lagen zijn afgepeld en die ik eigen-wijs als ik ben voor een heel deel alleen heb afgelegd.

Ik gun jou heel graag een iets snellere tocht en daarvoor is de Boundless Business Retreat een ideaal beginpunt. Groot voordeel is ook dat je het niet alleen hoeft te doen!

“A tree with strong roots
laughs at the wind”

There is no one-size-fits-all quick fix in business

Quick-fixes klinken leuk, maar zijn vaak maar van korte duur.
Snel succes lijkt heel aantrekkelijk, maar ik kies liever voor de duurzame variant.

En duurzaam vraagt om tijd en ruimte, om rust en weloverwogen stappen.
Dat is precies de reden waarom ik jou wil uitnodigen voor de Boundless Business Retreat.

Vijf dagen voor jezelf en je bedrijf.
We beginnen maandag aan het eind van de middag met een zachte landing,
zodat je even rustig kunt wennen aan de omgeving en de groep.

Dan drie volledige dagen aan de slag met je bedrijf, in een relaxt tempo met veel tijd ook om lekker zelf aan de slag te gaan en om te genieten van de mooie omgeving. Tijdens deze drie dagen zijn er activiteiten/workshops met de hele groep, individuele activiteiten en 1-op-1 sessies met mij.

Om dan vrijdag na een heerlijk gezamenlijk ontbijt te vertrekken met jouw persoonlijke plan en een rugzak vol tools om je te helpen op jouw eigen-wijze pad te blijven.

Wat levert het je op?

Je hele systeem is weer tot rust gekomen, je bent op adem gekomen en hebt je batterij weer opgeladen om voorlopig weer vooruit te kunnen.

Je hebt overzicht over waar je staat en waar je naartoe wilt, en hoe je dat kunt gaan doen.

Je hebt je bedrijf kritisch onder de loep genomen en bepaald wat gesnoeid moet worden, wat mag blijven en wat je mag toevoegen om er straks volop de vruchten van te kunnen plukken.

Je hebt een rugzak vol tools die je helpen om uit oude valkuilen weg te blijven, op je eigen pad te blijven en je niet (te veel) laten afleiden door de buitenwereld (en je hoofd). Je staat stevig geworteld in je bedrijf, klaar om jouw plek definitief in te nemen.

“But first, coffee…”

Enkele ingrediënten?

=
Sparren met mij alleen én met de groep (van maximaal 6 vrouwen)
=
Dromen, visualiseren, schrijven
=

Goede gesprekken op de bank of lekker relaxen in de sauna

=

Heerlijke wandelingen in de omgeving

=
Een fijne re-balancing massage van Simone
=

Een opstellingenmiddag gefaciliteerd door Mariëlle

=

Je eigen of gedeelde slaapkamer (met eigen sanitair)

=
Genieten van het heerlijke eten dat privéchef Tamara voor ons maakt
=
En nog veel meer.

Inclusief

R
1-op-1 kennismakingsgesprek vooraf (via Zoom)
R

4 overnachtingen in een eigen kamer (met privé-sanitair in de kamer of op de gang) of een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair.

R
4 x ontbijt, 3 x lunch, 4 x diner en alle drankjes en snacks (bereid door onze privéchef Tamara)
R
Workshops en activiteiten met de groep
R
1-op-1 gesprekken met mij
R

Een re-balancingsessie van 60 minuten door Simone van Vliet

R

Opstellingen gefaciliteerd door Mariëlle van Veen

R

Gebruik van de sauna

R
Enkele kleine verrassingen tijdens en na de retreat

“Van dromen,

naar plannen, naar doen.”

Bonus 1

Voor iedereen

Een schriftelijke uitwerking van jouw human design op basis van jouw geboortedatum, – tijd en -plaats. Op basis van jouw chart ga ik jouw design uitwerken, zodat jij jezelf nog beter kunt leren kennen en dit kunt integreren in hoe jij werkt! Voor mij is dit echt een gamechanger geweest

Bonus 2

Alleen als je je vóór maandag 1 augustus om 12.00 uur aanmeldt

Een halve dag (incl. lunch) 1-op-1 met mij binnen drie maanden na de retreat, waarin je al je vragen kunt stellen en we jouw plan waar nodig kunnen aanscherpen. Datum en locatie overleggen we samen.

Jouw investering

Voor deze all-in retreat betaal jij deze eerste keer:
voor een eigen 2-persoonskamer € 997 (excl. btw – 2 beschikbaar)
voor een gedeelde 2-persoonskamer € 897 (excl. btw – 1 beschikbaar).

(betaling in termijnen is mogelijk)

HIER kun je je aanmelden door een kennismakingsgesprek in te plannen in mijn agenda. Ik vind het heel fijn om je eerst even te spreken, omdat ik het heel belangrijk vind om je wat beter te leren kennen en te zien of we een match zijn qua energie (zo gevoelig ben ik idd).